19 Mayıs 2012 Cumartesi

Facebook Pages Manager uygulaması

Facebook'un yeni uygulaması

Fb'ta yer alan sayfaları idare etmek amacıyla Fb Pages Supervisor uygulaması iOS App Store'daki durumunu aldı. Uygulama yalnızca sayfaları idare etmek için sarf ediliyor.



Facebook, tanınmayan bir uygulamayı daha App Store'dan yayımladı. Şuan için sadece iOS için yayımlanan Fb Pages Supervisor uygulaması ile artık Facebook'ta yer alan sayfalarınızın idaresini

sıkıntı olmaksızın belirleyebilirsiniz.

Pages Supervisor uygulaması, iOS'da var olan usual Facebookuygulamasıyla tamamen aynı şekilde dizayn edilmiş. Tek

farkı biri profil sayfanızı yönetmeyi karşılarken Pages Manager sadece tedvir edicisi (yöneticisi) olduğunuz sayfaları tedvir etmeyi (yönetmeyi) temin ediyor. Aslında bu alandaki büyük bir eksikliği giderdiğini söyleyebiliriz.


Pages Manager'ı yararlanmak için yalnızca büyük ölçüde sayfalara elde bulundurmanıza gerek yok. Fb'ta rastgele bir sayfa yaptıysanız, fazla ziyaretçisi olsun olmasın uygulamayı kullanarak sayfanızı yönetebilirsiniz. Uygulama yüzünden hemen çabucak her şeyi gerçekleştirebildiğinizi de açıkca belirtelim.  Facebook Pages Manager uygulamasının bugün süresince tüm dünyaya yayılması umuluyor. Gelen havadislerde şu an için yalnızca Yeni Zelanda 'civarında var olduğu, Abd ve Avrupa'ya da çok kısa bir vakit zarfında ilan edileceği belirtiliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder