19 Mayıs 2012 Cumartesi

Chrome Yeni Versiyonunu indir

Google Chrome yeni versiyon indir

Chrome'un son sürümü küçük lakin faydalı değişikliklerle geldi! İşte detaylar ve download etme adresi... Google'ın internet browser'ı (tarayıcısı) Google chrome'un tanınmayan sürümü Chrome 19 yayınlandı.


Son versiyon, sayfa işaretlerinizi, şifrelerinizi, pluginlerinizi ve açık olan sekmeleri öteki bilgisayarlarla ve mobil aletlerle eşitleyebiliyor. Yenilenen ayarlar sayfası, araştırma (arama) kutucuğu ile ayarlar arasında istediğiniz ayarı keşfetmenize yaver oluyor. "New tab (yeni sekme)" sayfasında sağ alt taraftaki keşfedilmemiş bir seçenek ise öteki

LAPTOP ve başka aletlerinizdeki açıkta kalan sekmelere ulaşmanızı karşılıyor (eşitleme özelliğinin tüm cihazlarda açıkta kalan olması kaydıyla). Seyyar (mobil) aygıtlarda Google chrome'u dengelemek için Android 4.0 ve Google chrome'un mobil uygulamasını sarf ediyor olmalısınız.

Pekâlâ Google chrome ondokuz'un taahhüt ettiği verimlilik çoğalışı hakikate dönüştü mü? Google'ın V8 sürat tahliline nazaran browser (tarayıcı) bundan böyle 10.791 puan alıyor. 1 önceki sürümde ise puanı, sekiz.568 idi. Bağımızsız test Sunspider'da da Chrome ondokuz, tüm tarayıcıların ilerisinde yer alıyor.


İNDİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder