11 Ekim 2012 Perşembe

PES Pro Evolution Soccer 2013 İndir Ne oyun Ama




İNDİR






Yaz aylarının sona ermesi birçoğumuzu üzüyor. Ayrıca havaların soğuyacak bulunması birde ‘dinlenme’ (Ne gibi dinlenme yahu?) döneminin bitişi, okulların yayılması derken aslında kusursuz depresyon aylarına giriş üretmiş bulunuyoruz. Bari benim açımdan sonbahar bütün zaman olduğu gibi tekrar maksimum depresif 1 giriş yapacak hayatıma. Sizi bilemem tabii.







PES 2013 bak bu görüntüyle karşımıza çıkmıştı





Fakat bu ayların oyunseverler için bir de nefis tarafı mevcut. Bu da oyundünyasında yaz boyunca süregelen (fazla şükür Diablo üç hayat kurtardı buyaz) kuraklık sona erer ve şirketler yılbaşının da yaklaşıyor olmasının şerefine 1 1 büyük projelerini oyunseverlerle buluşturur.





özellikle futbol tutkunları için en mühim aylardır güz (sonbahar) ayları. çünkü hem Pro Evolution Soccer 2013 hem de FÉDÉRATİON INTERNATİONALE DE FOOTBALL ASSOCİATİON (FIFA) 13 piyasaya sürülür. Önceden Football Supervisor serisini de bu aylarda elde edince hangisinioynayacağımızı şaşırır ve zevkten dört köşe olurduk.





şimdi de Eylül ayının sonuna gelmemizle beraber havalar henüz soğumamış olsa da, Konami bizleri yanıltmadı ve Pro Evolution Soccer 2013’ü pazara sürüverdi. Geçtiğimiz haftalarda siz için demosunu ve lansmanda kusursuz sürümden edindiğimiz izlenimleri paylaştığımız PES 2013, bu yıl çok daha kesin dersem yanılmış olmam.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder