11 Ekim 2012 Perşembe

Fifa 2013 indir (Demo)







İNDİR




Fifa uzun bir zaman süresince futbol sever arkadaşların öncelikli oyunları içinde alan almıştır. İster bilgisayarda olsun, isterse oyun konsollarında çok büyük bir zevk ile oynanmaktadır. Geçtiğimiz yıllarda etkisini kaybettiğini düşünüyorduk. Bunun en ehemmiyetli sebebi ise Konami şirketinin yapımını ve dağıtımını üstlendiği, kısa adıyla “Pes” nbsp;futbol oyununun Fifa’nın önüne geçmesi olmuştu. Bu süreç hemen hemen beş sene gibi 1 vakit zarfı zarfında devamlılığını sürdürdü. Konami savaşı kazandığını ilan edercesine satış miktarlarını kat ve kat arttırmaya devam ediyordu. Cümlenin gelişinden de anlaşılacağı üzere, 1 mahale kadar böyle devam etti. Pazardaki payını yükseltmek için kadrosunu tamamı ile yenileyen Fifa en son 2 yol boyunca olağanüstü değişikliklere imzasını attı.



Kadro değişimi ile ulaşan tanınmayan oyun Fifa ikibinonbir olmuştu. birinci defa satış oranları “Pes” oyununa yaklaşmıştı. Başarının devamı niteliğinde gelen bir keşfedilmemiş seri ise, Konami şirketini hemen hemen aşağı üst ederek, Kral tahtına oturmayı başarabildi. Fifa ikibinoniki ilk kere en güçlü rakibini geride bırakarak göz dağını vermeyi başarabildi.



Pekâlâ esas konumuza gelecek olursak bir takım durumları da açıklamak ve göz ardı etmemek icap eder. Fifa ikibinonüç bu atılım aşamasında payı nasıl olacak bilinmez amma Fifa kadrosunu daha fazla da güçlendirmiş ve özellikle grafik cihetinden güçlenen 1 kuş olmak arzu ediyor. Neredeyse saltanatın devamı için elinden gönderileni yapmak istiyor. nbsp;Hevesle tüm gözler bu sene ki Fifa mı ? Pes mi ? sorusuna çevrilmiş konumda. Konami’nin edeceği ataklar karşısında Fifa hangi güvenlik önlemleri edineceği bilinmiyor. Savunmasının bomba gibi bulunacağı sezilimiyor değil. İşin özüne dönecek olursak en büyük 1 rekabet bizi bekliyor denilebilir.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder